Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-06T17:23:50+02:00
6×2,10=8,60 - cena przed obniżką
8,60-2,10=6,50 - cena po obniżce


odp.: Cena po obniżce wynosi 6 złotych i 50 groszy.
2009-10-06T17:28:05+02:00
1/6 to 2,10
2,10 *6 = 12,60
12,60 - 2,10 =10,5