Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-02T17:27:44+01:00
115 + 20 = 135*
1 Stopień = 4 minuty różnicy czasu
135 * 4 = 540 minuty = 9 Godzin
Podróżujemy na zachód więc od danej godziny odejmujemy
12 - 9 = 3
W Las Vegas była godzina 3:00