Odpowiedzi

2009-10-06T19:08:12+02:00
A)60*0.4=24min
b)1000/500=2m
c)1000*0.12=120 mililitrów
d)100*0.75=75dkg
e)100*0.3=30ha
f)0.01*2500=25a
30 4 30
Komentarz został usunięty
Komentarz został usunięty
Komentarz został usunięty
Komentarz został usunięty
  • lev
  • Rozwiązujący
2009-10-06T22:00:05+02:00
A)60 * 0,4 = 24min
b)1000 / 500 = 2m
c)1000 * 0,12 = 120 ml
d)100 * 0,75 = 75 dag
e)100 * 0,3 = 30 ha
f)0,01 * 2500 = 25 a
18 3 18