Odpowiedzi

2009-10-06T19:53:05+02:00
Dochód ze sprzedarzy wynosi 12660 zł
  • Użytkownik Zadane
2009-10-06T19:54:06+02:00
2000 * 5=10000
1000 * 2=2000
500 * 1=500
200 * 0,5=100
300 * 0,2=60
10000+2000+500+100+60=12660
odp: dochód to 12660 rulonów
2009-10-06T19:55:25+02:00
2000*5+1000*2+500*1+200*0,5+300*0,2=10 000+2000+100+60=12160zł
zarobiono 12160zł ze sprzedaży biletów