Odpowiedzi

2010-02-03T17:19:12+01:00
100 *1,8 = 180
sprzedał 100*2,15= 215
zarobił 215-180 = 35
3 4 3
Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-03T17:19:42+01:00
100× 1.80= 180
100× 2.15= 215
215- 180= 35
2 3 2