Odpowiedzi

2010-02-03T19:52:17+01:00
Kiedy w Poznaniu jest 10:00 to w:
Tokio jest 18:00
Nowym Jorku jest 4:00
2010-02-03T19:54:09+01:00
W tokio 18.12, a w Nowym Yorku 3.56
2010-02-03T20:07:22+01:00
Tokio 140 E- 17 E=123
123 x 4 min= 492 min= 8h 12 min
10:00 +08:12= 18,12
odp. W Tokio jest 18:12.

Nowy Jork 17 E + 74 W =91
91 x 4 min=364 min= 6h 04 min
10:00 - 06:04= 03:56
od.W Nowym Jorku jest 3:56