Odpowiedzi

2009-10-07T16:43:15+02:00
20km-17km=3km
3km:0,75=4 (tyle godzin jechał)

20km+19,25km+18,5km+17,75km+17km=92,5km

Rowerzysta przejechał łącznie 92,5km.
  • fjgh
  • Rozwiązujący
2009-10-07T16:47:18+02:00
1h- 20km
2h- 20km-0,75km=19,25km
3h- 19,25km-0,75km=18,5km
4h- 18,5km-0,75km=17,75km
5h- 17,75km-0,75km=17km
20+19,25+18,5+17,75+17=92,5[km]