Odpowiedzi

2009-10-07T17:55:50+02:00
56:7+46=8+46=54
4*6+12-3=24+12+3=39
(26-15)*6-3*7=66-21=45
(7+8)*4=14*4=64
2009-10-07T17:58:03+02:00
56:7+46=8+46=54
4*6+12-3=24+12-3=33
(26-15)*6-3*7=66-21=45
(7+8)*4=15*4=70
2009-10-07T17:59:21+02:00
56:7+48=8+48=56
4*6+12-3=24+12-3=33
(26-15)*6-3*7=156-90-21=156-111=45
(7+8)*4=28+32=60