Odpowiedzi

2010-02-05T20:08:03+01:00
345+12*289=345+3468=3813

Odp.: Łączny koszt wynosił 3813zł.
4 5 4
2010-02-05T20:09:05+01:00
12 * 289=3468
3468 + 345=3813 zł kosztowało kino domowe :P
2010-02-05T20:10:38+01:00
W sklepie- 345zł
Pozostała kwota- 289 zł x 12
Całkowity koszt- 345zł+ (289 zł x 12)= 345zł+ 3468zł= 3813zł
Odp: Łączny koszt kina domowego wynosi 3813 zł.