Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-08T16:42:59+02:00
82-4=78
78:6=13pieter jest 13 plus parter
65-4=61
61:6=10 plus resta
czyli na 11 pietrze
2 4 2
2009-10-08T16:44:26+02:00
Mieszkań jest 82, a mieszkanie nr 65 znajduje się na 11 piętrze.
2009-10-08T16:45:06+02:00
82-4=78 Odejmujemy to i pokazuje nam to co jest poza parterem. Potem 78/6=13 i pokazuje nam ile jest pięter.:)