Odpowiedzi

2010-02-09T20:06:01+01:00
Bedzie we warszawie o godz.8.00 4 lutego
2010-02-09T20:08:22+01:00
Samolot wyląduje o godzinie 6 dnia 4 luty
Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-09T20:14:30+01:00
To tak
15stopni + 15stopni = 30 stopni
1stopni=4minuty
30*4=120minut
120minut=2godziny
2godziny+12godzin=14godzin
20+14=34=1doba 10h
2dni+1dzień 10h=3dni 10h
odp. W Wa-wie będzie 3 lutego o godzinie 10:00

PS nie jestem pewien rozwiazania ale wydaje mi sie ze dobrze...