Odpowiedzi

2009-10-11T19:50:53+02:00
1 tydzień = 168 godzin
1 miesiąc = 730,484398 godziny
1 rok = 8 765,81277 godziny
2009-10-11T19:52:12+02:00
Tydzień - 24*7 = 168h
miesiąc - 24*31 = 744h
rok - 24*365 = 8760h