Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-11T23:07:13+01:00
Ingredients:

* 12 g fresh yeast
* 150 ml warm milk
* 1 / 2 teaspoon sugar
* 1 teaspoon salt
* 150-200 grams of wheat flour
* 1 szkl. grated goat cheese
* 1 szkl. chopped sauerkraut
* 1 / 4 red pepper pod
* 3 tablespoons chopped stems
* Extra virgin olive oil
* Pepper
* Oregano


Method of preparation:

The yeast, milk and sugar in a small amount of flour we ferment. When you add the yeast will begin to work the rest of the ingredients: flour, 50 ml of olive oil, salt and production of a uniform dough. Leave in a warm place under cover to ferment. To add the chopped cabbage finely chopped peppers, chives, two tablespoons of olive oil and pepper. Mix thoroughly. The dough is divided into two parts, the first form a cake with a diameter of about 15 cm, we put the stuffing him with cabbage, then grated cheese on thick holes attach pie made from the second part of dough, sprinkled with oregano and coated with oil. Put the focaccia to the hot (about 50'C) oven, then heated the oven to 200'C and bake a cake about 20 minutes.


Tłumaczenie:

Składniki :

* 12 g świeżych drożdży
* 150 ml ciepłego mleka
* 1/2 łyżeczka cukru
* 1 łyżeczka soli
* 150-200 g mąki pszennej
* 1 szkl. startego sera koziego
* 1 szkl. posiekanej kapusty kiszonej
* 1/4 strąka czerwonej papryki
* 3 łyżki posiekanego szczypioru
* oliwa ekstra vergine
* pieprz
* oregano


Sposób przygotowania:

Z drożdży, mleka i cukru z niewielką ilością mąki robimy zaczyn. Kiedy drożdże zaczną pracować dodajemy resztę składników: mąkę, 50 ml oliwy, sól i wyrabiamy jednolite ciasto. Pozostawiamy w ciepłym miejscu pod przykryciem do wyrośnięcia. Do posiekanej kapusty dodajemy pokrojoną drobno paprykę, szczypior, dwie łyżki oliwy i pieprz. Dokładnie mieszamy. Ciasto dzielimy na dwie części, z pierwszej formujemy placek o średnicy około 15 cm, nakładamy na niego farsz z kapusty, następnie starty na grubych otworach ser Przykładamy plackiem zrobionym z drugiej części ciasta, posypujemy oregano i oblewamy oliwą. Wkładamy focaccię do rozgrzanego (około 50'C) piekarnika, następnie rozgrzewamy piekarnik do 200'C i pieczemy placek około 20 min.