Odpowiedzi

2010-02-12T16:41:56+01:00
Czyli masz 13 czesci bo 8+5 =13
Wiec 52:13= 4
Czyli 5x4=20 i 8x4=32
Czyli AM ma 32 MB 20
Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-12T16:45:44+01:00
Dodajemy stosunki długości czyli
8+5 =13
dziekimy rzed długość
52 / 13 = 4

|AM| = 8 x 4 = 32
|MB| 5 x 4 = 20

koniec