Odpowiedzi

2010-02-13T14:49:27+01:00
S₁=4km
s₂=9km
v₁=16km/h
v₂=12km/h
vśr=(v₁+v₂):2
vśr=28km/h;2=14km/h
2010-02-13T14:52:04+01:00
S1=4km
v2=16km/h
s2=9km
v2=12km/h
t=s/v
t1=4/16=0,25h
t2=9/12=0,75h
t=0,25+0,75=1h
s=4km+9km=13km
v=s/t
v=13/1
v=13km/h