Odpowiedzi

2010-02-13T16:16:29+01:00
20zł-16zł=4zł
20zł-100%
4zł-x
x=400zł%/20zł=20%
brakowało mu 20% ceny.
2010-02-13T16:17:10+01:00
100%-20
x%=16

100%x16/20= 1600%/20=80%
100%-80%=20%
Brakowalo mu 20% ceny
2010-02-13T16:17:34+01:00