Odpowiedzi

2010-02-14T13:59:46+01:00
115+20=135
135x4=540
540:60=9

12-9=3

W Las Vegas jest 3.00 rano.
2010-02-14T14:00:39+01:00
115+20=135
1stopień=4 min
135*4=540
540min=9godz
12:00-9:00=3:00
w Las Vegas jest godz 3:00
Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-14T14:02:13+01:00
115* + 20* = 135*

1* - 4 min

135* - x min

135* x 4 = 540 min
540 min = 9 h

12.00 - 9 h = 3.00

W Las Vegas jest godzina 3.00