Odpowiedzi

2010-02-16T15:10:42+01:00
4300 do x = 800 do 900
800x= 3870000/:800
x=4837,50
Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-16T15:20:47+01:00
1h=800km+900km=1700km w jedną godzinę
2h=1700x2=3400km
3h=3400+1700=5100 czyli to jest za duzo
2,5h=3400+850=425w zaokrągleniu 430
odp. Samoloty spotkają się za 2,5 godziny.