Odpowiedzi

2009-10-13T19:27:02+02:00
87+16+24 = 127

180-127 = 53

Odp.: Dla niej zostały 53 cukierki.
2009-10-13T19:27:32+02:00
Dla Kasi zostało 53 cukierki ponieważ 180-87-24-16=53
2009-10-13T19:29:44+02:00
180-87= 93
93-16=77
77-24= 53

albo po prostu:

87+16+24= 127
180-127=53

odp. Dla kasi zostały 53 cukierki .