Odpowiedzi

2009-10-14T12:56:16+02:00
10+100=110
50*2=100
80*3=240
8*4=32
30*5=150
Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-14T12:56:41+02:00
2009-10-14T12:57:11+02:00
10 +100= 110
50*2=100
80*3=240
8*4=32
30*5= 150