Odpowiedzi

2009-10-14T14:27:28+02:00
55stopni-5 stopni=50stopni
1stopień-4min
50s*4min=200min=3h20min
13.00=3h20min=16.20

25s+5s=30s
30s*4=120min=2h
13.00-2h=11.00
  • Użytkownik Zadane
2009-10-14T14:29:38+02:00
55°E
55°-5°=50°
50°*4=200min=> 3h 20min
jest 16:20
25°W
5°+25°= 30°
30°*4= 120min=> 2h
jest 11:00

Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-14T14:30:18+02:00
55-5=50
50*4=200min
200min=3h 20min
13.00+3h20min=16.20
Na południku 55E jest godz 16.20

5+25=30
30*4=120min
120min=2h
13.00-2h=11.00
Na południku 25W jest godz 11.00