Odpowiedzi

2010-02-20T01:22:30+01:00
Siemanko :-)
16% z 25 zł = 0,16 * 25 zł = 4 zł
25% z 460 zł = 0,25 * 460 zł = 115 zł
60% z 1280 zł = 0,6 * 1280 zł = 768 zł
200% z 30zł (jeśli dobrze zrozumiałem) = 2 * 30 zł = 60 zł
2010-02-20T07:00:09+01:00
16% z 25 zł = 0,16 * 25 zł = 4 zł
25% z 460 zł = 0,25 * 460 zł = 115 zł
60% z 1280 zł = 0,6 * 1280 zł = 768 zł
200% z 30 zł= 2 * 30 zł = 60 zł

:))))