Odpowiedzi

2010-02-21T19:47:59+01:00
A) 12cm*4=48cm
b) 7cm 5 mm = 75mm
75mm*4=300mm = 30cm
c) 14dm
14dm*4=56dm
d) 38km
38km*4=152km
e) 10m 5cm = 1005cm
1005cm*4=4020cm = 40 m 20cm
7 4 7
2010-02-21T19:48:01+01:00
A) 48cm
b)32cm
c)56dm
d)152km
e)40,2 m
4 5 4
2010-02-21T19:48:40+01:00
A) 12cm
12*4=48cm
b) 7cm 5mm
75mm
75*4=300mm=30cm
c) 14dm
14*4=56dm
d)8km
8*4=32km
e)10m 5cm
1005cm
1005*4=4020cm
4 5 4