Odpowiedzi

2010-02-21T22:38:14+01:00
750g+200g+300dag=1250g
1250g/5=250g
Jedna porcja ważyła 250g
2 3 2
2010-02-21T22:38:45+01:00
30dag=0,30kg
3/4kg=0,75kg
1/5kg=0,20kg

0,2kg+0,75kg+0,30kg=1,25kg

1,25kg:5=0,25kg


Dasz najj..

pliss
16 2 16
Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-21T22:40:35+01:00
30dag=0,3kg
0,75kg+0,2kg+0,3kg=1,25kg

1,25kg:5=0,25kg = 25dag
6 2 6