Odpowiedzi

2010-02-22T14:30:35+01:00
Wtorek
100 stron - 100%
x ------ 120%
x=120 stron
sroda
120 - 100%
x - 80 %
x=96 stron
pon + wt+ śr= 100+120+96= 316 stron
2 3 2
2010-02-22T14:31:10+01:00
Poniedziałek 100 stron
wtorek 100 + 0,2 * 100 = 120
środa 0,8*120=96
100+120+96= 316 stron
1 5 1
2010-02-22T14:32:32+01:00
W pon 100 stron
we wtorek 120 ston bo 20% ze 100 to 20
w srode 120-24=96

100+120+96=316

odp-316 stron
1 1 1