Odpowiedzi

2009-10-15T20:49:25+02:00
2009-10-15T20:51:01+02:00
52-30=22
52+22=74
100-74=26
Odp. We środę do Zamku Królewskiego musiałoby przyjśc 26 dzieci.
1 5 1