Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2010-02-23T09:45:40+01:00
1500*0,5l+800*0,75l+2100*1,5l=750l+600l+3150l=4500l
1 5 1
2010-02-23T09:47:45+01:00
1500*0,5+800*0,75+2100*1,5=750+600+3150=4500 l
1 3 1
Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-23T09:48:15+01:00
1,5 tys. = 1500 butelek 0,5 l
0,8 tyś. = 800 butelek 0,75 l
2,1 tyś. = 2100 butelek 1.5 l

1500*0,5l=750 l
800*0,75l=600 l
2100*1,5= 3150 l

750+600+3150=4500
1 5 1