Odpowiedzi

  • Iwan
  • Rozwiązujący
2009-10-16T20:08:45+02:00
10000zł × 115% = 11500zł

11500zł ÷ 18 miesięcy ≈ 639zł
  • Użytkownik Zadane
2009-10-16T21:12:14+02:00
10000-kredyt
1,5=18m -splata
15%-w skali roku
15+7,5=22,5%
10000/100*22,5=2250
10000+2250=12250:18=680,5 (8)