Odpowiedzi

2010-02-25T16:49:38+01:00
0,2 x 30 = 6 - tyle nieobecnych
30 - 6 = 24
Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-25T16:50:10+01:00
30*0,2=6
30-6=24
Odp. Do szkoły przyszło 24
2010-02-25T16:51:00+01:00
30 osób = 100 %
0,2 uczniów z 30 osób = 6
30 - 6 = 24 Tego dnia było obecnych 24 uczniów