Odpowiedzi

2010-02-25T19:53:00+01:00
Składniki:

* CIASTO
* 4 szklanki mąki
* 2 łyżeczki proszku do pieczenia
* 3/4 kostki margaryny
* 1 szklanka cukru
* 1 cukier waniliowy
* 2 całe jajka + 2 żółtka
* 3 łyżki kwaśnej śmietany

* NADZIENIE Z JABŁEK
* 2 kg jabłek
* 1 cukier waniliowy
* 1 łyżka bułki tartej

Przepis na ciasto: Mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia posiekać nożem z margaryną. Dodać żółtka, całe jajka, cukier, cukier waniliowy, śmietanę i wyrobić ciasto. Wstawić do lodówki.
Przepis na nadzienie z jabłek: Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o dużych otworach. Lekko odcisnąć sok i wymieszać z bułką tartą i cukrem waniliowym.
Ułożenie ciasta: Połowę ciasta rozwałkować i przełożyć na wyłożoną papierem dużą blachę. Wyłożyć starte jabłka. Przykryć pozostałym rozwałkowanym ciastem, ponakłuwać widelcem. Piec 45 minut w 200 stopniach C. Ciepłe ciasto posypać cukrem pudrem. Szarlotka gotowa - smacznego.




Ingredients:

* CAKE
* 4 cups flour
* 2 teaspoons baking powder
* 3 / 4 cube margarine
* 1 cup sugar
* 1 vanilla sugar
* 2 whole eggs + 2 egg yolks
* 3 tablespoons sour cream

* FILLING With APPLES
* 2 kg of apples
* 1 vanilla sugar
* 1 tablespoon bread crumbs

Cake recipe: flour, baking powder and margarine with a knife and chop. Add egg yolks, whole eggs, sugar, vanilla sugar, and cream to form dough. Put into the refrigerator.
Recipe for apple filling: Peel the apples and wipe the friction with large openings. Lightly squeeze juice and mix with breadcrumbs and vanilla sugar.
Laying the dough: Half of the dough on the pin out and translate a large plate lined with paper. Spend grated apples. Cover with the remaining rolled out dough, ponakłuwać fork. Bake 45 minutes at 200 degrees C. The warm dough sprinkled with powdered sugar. Ready apple pie - tasty.
2 5 2
2010-02-25T19:53:34+01:00
Ingredients

* CAKE:
* 2 glass cake flour
* 2 teaspoons baking powder
* 1 / 2 glass of sugar
* 3 egg yolks
* 1 whole egg
* 2 / 3 cubes soft margarine
CHEESE * WEIGHT:
* 1 kg curd
* Lemon oil

* 4 egg yolks
* 2 whole eggs
* 3 / 4 glass of sugar
* 3 / 4 glass oil
* 1 and 1 / 2 glass of milk
* 1 pudding creamy
* Raisins
* IN ADDITION:
* 1 / 2 glass of icing sugar
*

Description of the preparation
CAKE: Mix the ingredients and knead smooth n ciasto.Blaszkę wysmarować fat, sprinkle with breadcrumbs and lay out pastry dough-wylepiając sides (at a height of 2 / 3) and the bottom of the plaque. WEIGHT CHEESE: Cheese minced 2 razy.Miksując add remaining ingredients to the cheese. At the end of the pour raisins. Pour on the cheese mass ciasto.Piec in temp.170 degrees Celsius for 45 minut.Ubić other proteins in a rigid foam by adding 1 / 2 glass of icing sugar. After 45 minutes, remove cake from the oven, apply foam from proteins and bake 25 more minutes for the gold. TIP: Instead of the traditional cheese curd can be used in the homogenized wiadereczku then the dough is delicate.

Składniki

* CIASTO:
* 2 szkl mąki tortowej
* 2 łyżeczki proszku do pieczenia
* 1/2 szkl cukru
* 3 żółtka
* 1 całe jajko
* 2/3 kostki miękkiej margaryny
* MASA SEROWA:
* 1 kg twarogu
* olejek cytrynowy

* 4 żółtka
* 2 całe jajka
* 3/4 szkl cukru
* 3/4 szkl oleju
* 1 i 1/2 szkl mleka
* 1 budyń śmietankowy
* rodzynki
* DODATKOWO:
* 1/2 szkl cukru pudru
*

Opis przygotowania
CIASTO: Składniki wymieszać i zagnieść n gładkie ciasto.Blaszkę wysmarować tłuszczem,oprószyć bułką tartą i wyłożyć ciasto-wylepiając ciastem boki ( na wysokości 2/3 ) i dno blaszki. MASA SEROWA: Ser zmielić 2 razy.Miksując dodać do sera pozostałe składniki. Na końcu wsypać rodzynki. Wylać masę serową na ciasto.Piec w temp.170 st.C przez 45 minut.Ubić pozostałe białka na sztywną pianę dodając 1/2 szkl cukru pudru. Po 45 minutach ciasto wyciągnąć z piekarnika, nałożyć pianę z białek i piec jeszcze 25 minut na złoty kolor. PORADA: zamiast tradycyjnego twarogu można użyć ser homogenizowany w wiadereczku wtedy ciasto jest delikatniejsze.
2 3 2