Odpowiedzi

2010-02-26T17:14:03+01:00
1,28*6,50=8,32
1,78*6,50=11,57
11,57-8,32=3,25 << o tyle wiecej zaplacila
1 5 1
2010-02-26T17:23:36+01:00
1,28 * 6,50 = 8,32
1,78 * 6,50 = 11,57
11,57 - 8,32 = 3,25
Odp: Ewa zapłaciła o 3,25 zł więcej niż Basia.