Odpowiedzi

2010-02-26T20:36:47+01:00
Pierwsza osoba 6*6=36 km
druga osoba 4*6=24 km
36-24=12km
odp.Będzie ich dzieliło 12km
1 1 1
2010-02-26T20:38:01+01:00
Na proporcje
1h-6km
6h-x

h=36

1h-4km
6h-x
x=24
36-24=12 km
1 1 1