Odpowiedzi

2010-02-27T10:09:36+01:00
18godz * ( tyle dni ile jest w ciągu miesiąca ) czyli np. 18 godz*28dni=504godz na miesiąc.
2010-02-27T10:10:10+01:00
18x30=540 -miesiąc dni 30
18x31=558 -miesiąc dni 31
  • Użytkownik Zadane
2010-02-27T10:13:55+01:00