Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-28T19:24:30+01:00

Ta odpowiedź została oznaczona jako zweryfikowana

×
Zweryfikowane odpowiedzi zostały sprawdzone przez ekspertów, dlatego mamy pewność, że są prawidłowe i bezbłędne. Od dawna na zadane.pl znajdziesz tysiące poprawnych odpowiedzi, które zostały sprawdzone przez moderatorów (najbardziej zaufanych członków naszej społeczności).
2 Fe + 6 HCOOH --> 2 (HCOO)3Fe +3 H2
Ca + 2 CH3COOH-->(CH3COO)2Ca + H2
Na2O + 2 C2H5COOH -->2 C2H5COONa + H2O
KOH + C3H7COOH -->C3H7COOK + H2O
Fe2O3 + 6 CH3COOH -->2 (CH3COO)3Fe + 3 H2O
2 5 2
2010-02-28T19:26:27+01:00
2 Fe + 6 HCOOH --> 2 (HCOO)3Fe +3 H2
Ca + 2 CH3COOH-->(CH3COO)2Ca + H2
Na2O + 2 C2H5COOH -->2 C2H5COONa + H2O
KOH + C3H7COOH -->C3H7COOK + H2O
Fe2O3 + 6 CH3COOH -->2 (CH3COO)3Fe + 3 H2O
1 5 1
2010-02-28T19:44:32+01:00
2 Fe + 6 HCOOH --> 2 (HCOO)3Fe +3 H2
Ca + 2 CH3COOH-->(CH3COO)2Ca + H2
Na2O + 2 C2H5COOH -->2 C2H5COONa + H2O
KOH + C3H7COOH -->C3H7COOK + H2O
Fe2O3 + 6 CH3COOH -->2 (CH3COO)3Fe + 3 H2O
2 5 2