Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-28T19:40:26+01:00
0,57 * 10 = 5,7 zł
0,85 * 10 = 8,5 zł
8,5 - 5,7= 2,8 zł - tyle zaoszczędzili :)
3 5 3
2010-02-28T19:40:28+01:00
0,57 zł x 10 = 5,7 zł
0,85 zł x 10 = 8,5 zł
8,5 zł - 5,7 zł = 2.8 zł

Odp: Państwo Kowalscy zaoszczędzili 2.8 zł.
3 5 3
2010-02-28T19:41:21+01:00
0,85 zł - 0,57zł = 0,28 zł
0,28zł * 10 kg = 2,8zł

odp Kowalscy zaoszczędzili 2,8zł
3 4 3