Odpowiedzi

2010-02-28T20:44:26+01:00
14/2 = 7
18/2 = 9
7+9 = 16 + Artur = 17 chłopców
1 5 1
2010-02-28T20:44:55+01:00
14 nóg to 7 chłopców, plus 18 nóg, czyli 9 chłopców i Artur.

Odpowiedź to 17 chłopców
1 5 1
Najlepsza Odpowiedź!
2010-02-28T20:45:07+01:00
1 chłopak - 2nogi
przed arturem - 14nóg więc 7chłopaków
za nim - 18 nóg więc 9 chłopaków

7+9+ Artur = 17 chłopaków
1 5 1