Odpowiedzi

2010-03-02T12:57:32+01:00
12+13=25
25=100%
12=x
x=12*100/:25
x=48%-dziewczyny
100%-48%=52%-chlopcy
52%-48%=4%
chlopcow jest o 4% wiecej
1 5 1
2010-03-02T12:59:42+01:00
Zadankoo!

12+13=25

25-100%
12=x
x=12*100/:25
x=48%-dziewczyny

100%-48%=52%-chłopcy
52%-48%=4%

Odpowiedz:Chłopców jest o 4% więcej


Proszę;))Liczę Na Najj.!!:****
1 5 1
2010-03-02T13:01:24+01:00
12 + 13 = 25

25 - 100%
12 - x
Mnożymy na krzyż

25x = 1200% /:25
x = 48% - dziewczyny
100% - 48% = 52% - chłopcy
52% - 48% = 4%
chłopców jest o 4% wiecej niż dziewczyn

1 5 1