Odpowiedzi

2009-04-16T16:47:59+02:00
64m²----xzł
1m²----2300zł
x=2300*64
x=147200zł

147200zł----100%
xzł------30%
x=147200*30/:100
x=44160zł-kwota 30% rabatu

147200zł-44160zł=103040zł

Odp. Koszt zakupu mieszkania to 103040zł.
2009-04-16T16:49:48+02:00
64*2300=147200
147200*0,3=44160
147200-44160=103040