Odpowiedzi

2010-03-03T15:40:50+01:00
1kg-6,50zł
1,28kg-8,32zł
1,75kg-11,38zł
11,38zł-8,32zł=3,06zł
zapłaciła więcej o 3,06zł
2 3 2
  • Użytkownik Zadane
2010-03-03T15:43:50+01:00
14,75-8,32=6,43
Ewa zaplaciła wiecej o 6,43 zł.
1 1 1
2010-03-03T15:45:25+01:00
Basia:
1,28 * 6,50 = 8,32
Ewa:
1,75 * 6,50 = 11,38
11,38 - 8,32 = 3,06
Odp. Ewa zapłaciła więcej o 3,06 zł.
Nie jestem tego pewna, bo dziwne liczby mi powychodziły ..