Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-03T19:06:30+01:00
147/ 245*100%= 60%
100% - 60% = 40%
Informacja z witryny sklepu jest prawdziwa
3 3 3
2010-03-03T19:07:31+01:00
245-147=98

98/245=0,4

0,4*100%=40%

tak obniżono o 40 %
7 3 7