Underline the correct verb form to complete the senstens.

0. The cage is empty because the parrot _________ .
a)has escaped
b)escapes
c) was escaping
1. Kevin’s erynig because he ______ his football.
a)loses
b) has lost
c)has lose

2. They can’t watch TV because their father ________ it.
a)breaks
b) broke
c) has broken

3. The _________ room is in a mess because they it.
a)didn’t cleaned
b)haven’t cleaned
c) not clean

4.__________ the children already _________ all my money.
a) have / eaten
b) has / eat
c) did / eat

5.I can’t go to the disco because I _______ all my money.
a) ‘ve spent
b) ‘ve spend
c) spended

6. The football pitch is very hard. It ________ for two month.
a)doesn’t rain
b)hasn’t rain
c) hasn’t rained

7. She’s very happy because she ______ the tennis match.
a) ‘s won
b) ’s win
c) ‘s winned

8. ____________ you _________ the dog this morning ? I think it’s hungry?
a) Have / feed
b) Has / fed
c) Have / fed


9. Carla’s very unhappy because she ________ an argument with her boyfiend.
a) has had
b) had
c) has have

10. Who ___________ my ice cream from the fridge?
a) ‘ve took
b) ‘s take
c) ‘s taken

2

Odpowiedzi

2010-03-04T23:53:57+01:00
0. a
1. b
2. c
3. b
4. a
5. a
6. c
7. a
8. c
9. a
10. c
2010-03-04T23:54:04+01:00
0. The cage is empty because the parrot _________ .
a)has escaped
1. Kevin’s erynig because he ______ his football.
b) has lost
2. They can’t watch TV because their father ________ it.
b) broke
3. The _________ room is in a mess because they it.
b)haven’t cleaned
4.__________ the children already _________ all my money.
c) did / eat
5.I can’t go to the disco because I _______ all my money.
a) ‘ve spent
6. The football pitch is very hard. It ________ for two month.
c) hasn’t rained
7. She’s very happy because she ______ the tennis match.
a) ‘s won
8. ____________ you _________ the dog this morning ? I think it’s hungry?
c) Have / fed

9. Carla’s very unhappy because she ________ an argument with her boyfiend.
b) had
10. Who ___________ my ice cream from the fridge?
c) ‘s taken

Mam nadzieję że pomogłam :)