Przepis na spaghetti z mięsem mielonym. Oczywiście po angielsku. Mam już większą część napisaną tylko nie wiem jak dokończyć. Pliska pomóżcie. PILNE, bo potrzebne na już !!! I prosiłabym z tłumaczeniem, ale nie musi być, tylko , aby szybko !!!

SPAGHETTI

Jngretiens:
cheese,
pasta,
miniced beef,
tomatoe sauce.

Jnstructions:
1. Bowl the water.
2. Put the pasta in the saaucpan.
3. Bowl the pasta for 10 minutes.
4. Fry the minced beef.
...

3

Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-06T09:44:27+01:00
5. Spice the beef ( przypraw mięso)
6. Add tomatoe sauce to the beef (dodaj sos do mięsa)
7. Add sauce to the pasta ( dodaj sos do mararonu)
8. Sprinkle all by the cheese (posyp wszystko serem)
8 3 8
  • Użytkownik Zadane
2010-03-06T10:12:35+01:00
Po polsku:
5. Wszystko razem zmieszać.
6. Posypać chińskimi przyprawami.
7. Gotować razem jeszcze jakiś kwadrans.
8. Podać na stół. Gwarantuję, pyszne!


Po angielsku:
5. Mix everything together.
6. Sprinkle with Chinese spices.
7. Boil together for some fifteen minutes.
8. Indicate on the table. I guarantee you delicious!
3 2 3
2010-03-06T11:10:57+01:00
Napisze po swojemu bo twoje jest kiepskie bez urazy
Pepper
2 large onions
Salt
1 packet of spagheti or linguini pasta
Cress (Kardamo)
250gr (0.5 lb) minced beef
2 bay leafs
Tobasco sauce
1 can chopped tomatoes (or fresh tomatoes)
Olive Oil
2 cloves of garlic

1. Boil pasta in a large pot.
2. Chop onions and crush the garlic cloves.
3. In a deep pan, add some olive oil and saute the onions with the garlic.
4. Once the onions are sauted, remove from the pan and place in a bowl.
5. Add some more oil and add the minced meat in the pan, turning hte heat to high.
6. Cook the minced meat, while constantly stirring it and dispersing it with a wooden spoon so that all of it is cooked properly.
7. Once the minced meat is ready, lower the heat to medium and add in the onions and garlic.
8. Add the chopped tomatoes (if you are using fresh tomatoes - add a pinch of sugar too).
9. Crush a few cress seads under a paper towel and then sprinkle it in the mix. (the ammount of seeds varies with how strong you want to make the taste of it).
10. Turn the heat to high again and stir the tomatoes with the minced meat. Once the mixture begins to boil, reduce the heat to medium and add some salt and pepper to taste.
11. Add the bay leaves, 5 drops of tobasco sauce and cook covered for about 10 minutes over a medium to low heat.
11. Once pasta is ready, drain it and put it back in the pot. Remove the bay leafs from the mix and pour it over the pasta.

Papryka
2 duże cebule
Sól
1 pakiet spagheti lub makaronem linguini
Rzeżucha (Kardamo)
250gr (0,5 lb) mielonej wołowiny
2 liście laurowe
Sos Tobasco
1 może posiekane pomidory (lub świeże pomidory)
Oliwa z oliwek
2 ząbki czosnku

1. Makaron ugotować w garnku.
2. Posiekać cebulę i czosnek zmiażdżyć.
3. W głębokiej patelni, dodać trochę oliwy z oliwek i saute cebuli z czosnkiem.
4. Gdy cebula jest sauted, usunąć z patelni i umieścić w misce.
5. Dodać trochę więcej oleju i dodać mięso mielone na patelni, toczenie hte ciepła do wysokiej.
6. Cook mięsa mielonego, natomiast stale mieszając i rozdzielaniem jej drewnianą łyżką, tak aby to wszystko jest gotowane prawidłowo.
7. Po mięso mielone jest gotowa obniżyć ciepła dla średnich i dodać cebulę i czosnek.
8. Dodać posiekane pomidory (jeśli używasz świeżych pomidorów - dodaj szczyptę cukru zbyt).
9. Crush kilka seads rzeżuchy w ręcznik papierowy, a następnie posypać je wymieszać. (ilość nasion zależy jak silny chcesz, aby spróbować go).
10. Turn ciepła wysokiej ponownie i wymieszać pomidory z mięsa mielonego. Kiedy mieszanina zacznie się gotować, zmniejszyć ciepła dla średnich i dodać sól i pieprz do smaku.
11. Dodać liście laurowe, 5 kropli sosu tobasco i gotować objętych około 10 minut na średnim i małym ogniu.
11. Kiedy makaron jest gotowy, osuszyć je i włóż ją z powrotem do garnka. Usunąć liście laurowe z wymieszać i wylać ją na makaron.
2 3 2