Odpowiedzi

2010-03-06T19:45:21+01:00
B+s+z=532
s=b+67
z=3b

b+b+67+3b=532
5b=465
b=93
s=160
z=279
2010-03-06T19:49:23+01:00
532-67=465
532-465=67
żakiet kosztował 67 zł
465-67=398
bluzka kosztowała 398 zł.
sukienka kosztowała 465


zrobiłam jak umiałam :)