Uzupełnij dialogi stosując BE GOING lub PRESENT CONTINOUS:

1. A:Brian.........(go) fishing tomorrow.
B:...............(you/go) with him?
A: Yes , I am . But , I ..............(not fish)

2. A: Their firm ...........(merge) with a big corporation soon.
B: I ............(ask) Frank about the cost of the transaction.
A: Don't do it. He might become suspicious.

3. A: Can i borrow this dictionary from you?
B: No,you can't. I.....(take) it for my exam tomorrow.

4. A: Why are you building a dog-house?
B:I.....(buy) a puppy for my children.

5. A: The Clarks ..........(go) to the Alps on holiday.
B: ..............(they/climb)the mountains?
A: I don't know.But I'm certain they......(have) a good time.

6. A: I...... (think) of quitting my job in the company.
B: What's wrong with it?
A: Financial problems.The firm.....(collapse) soon.

PILNE ! PROSZĘ NIE ROBIĆ BYLE JAK BO TO JEST NA OCENE ! WIĘC JAK DOSTANE ZŁĄ OCENĘ TO JUTRO ZNACZĘ JAKO BŁĘDNĄ!

NAJLEPSZE WYNAGRADZAM !:D

2

Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-08T16:45:04+01:00
1. A:Brian.is going........(go) fishing tomorrow.
B:.....Are you going..........(you/go) with him?
A: Yes , I am . But , I ....'m not fishing..........(not fish)

2. A: Their firm ......is merging.....(merge) with a big corporation soon.
B: I .am going to ask...........(ask) Frank about the cost of the transaction.
A: Don't do it. He might become suspicious.

3. A: Can i borrow this dictionary from you?
B: No,you can't. I.am going to take....(take) it for my exam tomorrow.

4. A: Why are you building a dog-house?
B:I.am buying...(buy) a puppy for my children.

5. A: The Clarks .are going to go.........(go) to the Alps on holiday.
B: ......Are they going t climb........(they/climb)the mountains?
A: I don't know.But I'm certain they..are having....(have) a good time.

6. A: I...'m thinking... (think) of quitting my job in the company.
B: What's wrong with it?
A: Financial problems.The firm.is going to collapse....(collapse) soon.
2 3 2
2010-03-08T17:45:09+01:00
Is going
Are you going
am not fishing
is merging
am going to ask
am going to take
am buying
are going to go
Are they going to climb
are having
am thinking
is going to collapse