Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-09T15:57:03+01:00
9*39=351
9*45=405
405-351=54zł
1 5 1
2010-03-09T15:57:56+01:00
9 * 45 = 405
Za I rodzaj 405zł.

9 * 39 = 351
Za II rodzaj 351zł.

405 zł - 351 zł = 54
Oszczędzono 54zł.
1 5 1
2010-03-09T15:58:47+01:00
45 zł × 9 =405zł
39 zł × 9 =351zł

405zł - 351zł = 54 zł

Kupując 9 kompasów po niższej cenie zaoszczędzono 54 zł.