Odpowiedzi

2009-10-22T19:08:50+02:00
10×100=1000
1000÷45=22
45+22=67min

12.5×100=1250
1250÷45=27,7=28
45-28=17min


1 1 1
Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-22T19:28:49+02:00
B) 45 min - 90 %
x min - 100%
x= 100% * 45 min / 90 % = 50 min


a) 45 min - 100 %
x min - 87,5 %
x = 87,5 % * 45 min / 100 % = ok. 39 min
1 5 1