Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2010-03-09T16:45:59+01:00
Najmniej dni:
luty, marzec, kwiecień
28+31+30=89 dni

najwięcej dni:
czerwiec, lipiec, sierpień
30+31+31=92 dni
5 5 5
2010-03-09T16:47:29+01:00
Luty , marzec , kwiecień 28 + 31 + 30 = 89

czerwiec , lipiec , sierpień 30 + 31 + 31 = 92

lub lipiec sierpień wrzesień 31 + 31 + 30 = 92
1 4 1
2010-03-09T16:47:55+01:00
Najmniej:
luty marzec kwiecień
28+31+30=89

Najwięcej:
czerwiec lipiec sierpień
30+31+31=92

Liczę na najlepszy ;))
2 3 2