Odpowiedzi

2010-03-09T19:01:16+01:00
20 x 10=200
200 x 250= 50000
2010-03-09T19:02:28+01:00
10x(250 x0,2)=10x50=500zł
2010-03-09T19:03:31+01:00
Jeden uczen- 0,2zł* 10 =2zł
250zł * 2zł =500zł