Odpowiedzi

2010-03-10T18:18:36+01:00
5x+7x=600
12x=600
x=50

5x=250
1 5 1
2010-03-10T18:19:14+01:00
5+7=12
600:12=50
50*5=250
50*7=350
Na 250 stronach encyklopedii są ilustracje
2010-03-10T18:20:40+01:00
600:12=50
50*5=250 ilustracje znajdują sie na 250 stronach
50*7=350