Odpowiedzi

2009-10-24T10:41:39+02:00
270% z 2,5 =6,75
3% z 1500 =45
7% z 20000=1400
1,5% z 4000 =60
2009-10-24T10:42:40+02:00
2,5 km×2,7=6,75 km
1500 kg× 0,03=45 kg
20000zł×0,07=1400zł
4t×0,15=0,6t